Zamieszczone przez mwisniak
ktoś ma znajomych od klimy ?
Zwiń
X
-
ktoś ma znajomych od klimy ?
Jako że nie daje sie wytrzymać w takie upały a nie mam klimy chce założyć zwykłą nie climatronik. Ma ktoś namiar kto to robi w rozsądnych pieniądzach ? Klime kupie na allegro sa komplety w okolicach 1000 - 1500. No chyba ze ktoś ma namiar na taką klime
pozdrówka ..OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
-
-
polecam tego goscia z Namiarkowej jest naprawde niezly, u mnie serwisuje kazdy moj samochod - dobre ceny i super jakosc. Nie ma rzeczy ktorej nie naprawi. Podejrzewam ze z zalozeniem nowej tez tak bedzie.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975polecam tego goscia z Namiarkowej jest naprawde niezly, u mnie serwisuje kazdy moj samochod - dobre ceny i super jakosc. Nie ma rzeczy ktorej nie naprawi. Podejrzewam ze z zalozeniem nowej tez tak bedzie.
O ile mogę cos doradzic, to nie kupowac klimatyzacji samemu tylko niech kupi ją osoba która bedzie ją zakładać, żeby nie było potem żadnych zonków. Ja się osobiście nie znam na tym więc pozostawiłem to w rękach fachowców i jestem zadowolony
W sezonie nie podejmą się montażu bo mają mnustwo klientów, bo mają duuuużo napraw i przeglądów
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Cobra83Sorki trochę za off topica, ale mam pytano czy do mojego wspaniałego silnika 1.4 16V da się w ogóle założyc klimę
Sądzę, że odczujesz niestety, że klima trochę mocy zabieraPzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Dzięki bardzo wszystkim już mi sie coś rozjaśniło. Dzwoniłem do gościa z Namiarkowa
i tak jak wspomniał CooleR, w lato nie ma szanstak, że zostaje mi jesień. Przy czym cena jaką usłyszałem to 3 tyś za manuala
Maicroft, orientujesz sie czy są jakieś róznice w klimach z silników o symbolach ALH, AHU, AGR ? bo na alegro większość klim pochodzi z golfin IV ale zazwyczaj z innych 90-tek niż moj AGR myśle ze podejdą ale pewności nie mam. W etosie nie pisze że np. sprężarka inna jest do ALH a inna do AGR .. hmm .. możesz kuknąć ?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RomanSSądzę, że odczujesz niestety, że klima trochę mocy zabiera
Zamieszczone przez neck99Przy czym cena jaką usłyszałem to 3 tyś za manual
Chyba wszystkie sa podobne i beda pasowaly - pamietaj jednak ze w grupie VW byla zmiana sprezarek (okolice roku 2000), niby konstrukcja ta sama ale jest inny system lacznikow wezy i anschlusow w samym kompresorze. W tych starych niestety zapiekaly sie na amen i ciezko bylo pozniej cokolwiek zrobic. Jak wymienialem w b5 (98 rok) lozysko w kompresorze, to niestey okazalo sie ze trzeba wymienic dol kompresora (obudowe z koncowkami) bo sie pourywaly - tak byly zapieczone. To tak na wypadek gdybys rozwazal uzywana.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez the_maniekTo i ja bede mial pytanko zwiazane z zakladaniem klimy, a mianowicie: czy do 1.6 AKL '98 z instalacja gazowa da sie upchnac klime :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez the_maniekczy do 1.6 AKL '98 z instalacja gazowa da sie upchnac klimenasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
https://ssl.allegro.pl/item112580392...matronik_.html To jeszcze to, w sumie cena dobra, nawet jak na kupno nowej chlodnicy do tego
Komentarz
-
Komentarz